gabriel napisał:
MOŻE I TAK podobnie było...szukałem i dosłownego słownictwa nie znalazłem /tego które napisał pan brzydki inaczej/niemniej faktycznie jak się spienię to w nazewnictwie nie przebieram...inaczej się nie da..bo towarzystwo rozwydrzone i inaczej jak nie walniesz z grubej rury to po nich spływa jak przysłowiowy pot po jajach...
Prosze Cie nie mow ,ze nie mogles tego znalezc Gabriel bo wystarczy w forumowa wyszukiwarke wpisac:dziwka
Jesli jednak masz z tym problem to sluze pomoca:
"Mnie to wszystko zaczyna żenująco śmieszyć...
DZIWKA napisała płaczliwy tekst by się tu trochę pokrzepić ....
Młoda pannica zakochuje się w żonatym i dzieciatym facecie ...czyli duużo starszym od niej samej....Na co Ona liczyła ...? .
Mało tego poza żalem i pretensją do faceta nic więcej o sobie nie napisała a wypadało by..
Chociażby co tu robi , na jakiej jest zasadzie , czy legalnie czy pracuje legalnie... a tu nic pusto ....A Wy piejecie i użalacie się nad nią bidulką ...
Jedynie "Hilton" jej dosoliła... jednak z wiadomych przyczyn...
DLA MNIE JEST DZIWKĄ I TYLE a to ,że zaskoczyła to też jej wina a nie lowelasa , mogła się zabezpieczyć jak chciała iść na całość ....
A nie teraz kreuje się na pokrzywdzoną i honorową ....bo MU Nie Powie....
A IDŹ I WYSKROB SIĘ I NIE BĘDZIESZ MIAŁA PROBLEMU ....
ZGŁOŚ SIĘ DO LEKARZA I ZAŻĄDAJ SKROBANKI ...
TUTAJ NIE POPIEPRZONA KATOLICKA POLSKA ...
TU BEZPROBLEMOWO ZROBIĄ TEN ZABIEG..."
MOŻE I TAK podobnie było...szukałem i dosłownego słownictwa nie znalazłem /tego które napisał pan brzydki inaczej/niemniej faktycznie jak się spienię to w nazewnictwie nie przebieram...inaczej się nie da..bo towarzystwo rozwydrzone i inaczej jak nie walniesz z grubej rury to po nich spływa jak przysłowiowy pot po jajach...
Prosze Cie nie mow ,ze nie mogles tego znalezc Gabriel bo wystarczy w forumowa wyszukiwarke wpisac:dziwka
Jesli jednak masz z tym problem to sluze pomoca:
"Mnie to wszystko zaczyna żenująco śmieszyć...
DZIWKA napisała płaczliwy tekst by się tu trochę pokrzepić ....
Młoda pannica zakochuje się w żonatym i dzieciatym facecie ...czyli duużo starszym od niej samej....Na co Ona liczyła ...? .
Mało tego poza żalem i pretensją do faceta nic więcej o sobie nie napisała a wypadało by..
Chociażby co tu robi , na jakiej jest zasadzie , czy legalnie czy pracuje legalnie... a tu nic pusto ....A Wy piejecie i użalacie się nad nią bidulką ...
Jedynie "Hilton" jej dosoliła... jednak z wiadomych przyczyn...
DLA MNIE JEST DZIWKĄ I TYLE a to ,że zaskoczyła to też jej wina a nie lowelasa , mogła się zabezpieczyć jak chciała iść na całość ....
A nie teraz kreuje się na pokrzywdzoną i honorową ....bo MU Nie Powie....
A IDŹ I WYSKROB SIĘ I NIE BĘDZIESZ MIAŁA PROBLEMU ....
ZGŁOŚ SIĘ DO LEKARZA I ZAŻĄDAJ SKROBANKI ...
TUTAJ NIE POPIEPRZONA KATOLICKA POLSKA ...
TU BEZPROBLEMOWO ZROBIĄ TEN ZABIEG..."