Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3326 niezalogowanych)
1 Post

(giovi2)
Wiking
gabriel napisał:
MOŻE I TAK podobnie było...szukałem i dosłownego słownictwa nie znalazłem /tego które napisał pan brzydki inaczej/niemniej faktycznie jak się spienię to w nazewnictwie nie przebieram...inaczej się nie da..bo towarzystwo rozwydrzone i inaczej jak nie walniesz z grubej rury to po nich spływa jak przysłowiowy pot po jajach...

Prosze Cie nie mow ,ze nie mogles tego znalezc Gabriel bo wystarczy w forumowa wyszukiwarke wpisac:dziwka
Jesli jednak masz z tym problem to sluze pomoca:
"Mnie to wszystko zaczyna żenująco śmieszyć...
DZIWKA napisała płaczliwy tekst by się tu trochę pokrzepić ....
Młoda pannica zakochuje się w żonatym i dzieciatym facecie ...czyli duużo starszym od niej samej....Na co Ona liczyła ...? .
Mało tego poza żalem i pretensją do faceta nic więcej o sobie nie napisała a wypadało by..
Chociażby co tu robi , na jakiej jest zasadzie , czy legalnie czy pracuje legalnie... a tu nic pusto ....A Wy piejecie i użalacie się nad nią bidulką ...
Jedynie "Hilton" jej dosoliła... jednak z wiadomych przyczyn...

DLA MNIE JEST DZIWKĄ I TYLE a to ,że zaskoczyła to też jej wina a nie lowelasa , mogła się zabezpieczyć jak chciała iść na całość ....
A nie teraz kreuje się na pokrzywdzoną i honorową ....bo MU Nie Powie....
A IDŹ I WYSKROB SIĘ I NIE BĘDZIESZ MIAŁA PROBLEMU ....
ZGŁOŚ SIĘ DO LEKARZA I ZAŻĄDAJ SKROBANKI ...
TUTAJ NIE POPIEPRZONA KATOLICKA POLSKA ...
TU BEZPROBLEMOWO ZROBIĄ TEN ZABIEG..."
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
gabriel napisał:
MOŻE I TAK podobnie było...szukałem i dosłownego słownictwa nie znalazłem /tego które napisał pan brzydki inaczej/niemniej faktycznie jak się spienię to w nazewnictwie nie przebieram...inaczej się nie da..bo towarzystwo rozwydrzone i inaczej jak nie walniesz z grubej rury to po nich spływa jak przysłowiowy pot po jajach...

Było mniej więcej tak...............napluj kurwie w oczy,a ona i tak powie że deszcz pada
Wszystkie Panie oczywiście przepraszam za słownictwo,jednak inaczej się nie dało
Nie wiem czemu ale widzę u ciebie pewne nawyki komunistycznego aparatczyka Jedynie słuszna
władza i racja
Ciekawe,co
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
retier1 napisał:
...Było mniej więcej tak...............napluj kurwie w oczy,a ona i tak powie że deszcz pada
Wszystkie Panie oczywiście przepraszam za słownictwo,jednak inaczej się nie dało
Czyżbyś uważał iż jednak wszystkie panie to.....xxxxx...,TYLKO GŁOŚNO TEGO SIĘ NIE MÓWI i dlatego tak przepraszasz ...??? .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
xxx xxxx
(chudy1)
Początkujący
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
retier1 napisał:Nie wiem czemu ale widzę u ciebie pewne nawyki komunistycznego aparatczyka:
( Jedynie słuszna władza i racja
Ciekawe,co

No popatrz ... ,odezwał się zakompleksiony po pegeerowski wyrobnik na emigracji który codziennie słucha radia co ma ryja...
Który tutaj tyra by mieć na opłacenie raty za kupione morgi...i na tacę by proboszcz dał mu wieczne rozgrzeszenie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
gabriel napisał:
retier1 napisał:
...Było mniej więcej tak...............napluj kurwie w oczy,a ona i tak powie że deszcz pada
Czyżbyś uważał iż jednak wszystkie panie to.....xxxxx...,TYLKO GŁOŚNO TEGO SIĘ NIE MÓWI i dlatego tak przepraszasz ...??? .

Chyba Ci czymś dopiekłem że się tak odgryzasz!
No cóż
Zmuszasz mnie żebym i ja powiedział to co wszyscy myślą a niektórzy mówią.
Jesteś pan zwykła męda i tyle.
Jak chcesz to się produkuj jeszcze,ja i tak to oleję ciepłym sikiem jak TY to mówisz.
Żenada,nic więcej.Naprawdę,tylko współczuć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
giovi2 napisał:

Prosze Cie nie mow ,ze nie mogles tego znalezc Gabriel bo wystarczy w forumowa wyszukiwarke wpisac:dziwka

ŻENUJĄCO...
bo napisałem prawdę bez owijania w bibułkę... ,
czy żenująco że nad tym tekstem przeszedlem wzrokiem tak jak by go nie było...??? .
Bo czyż z ewidentną prawdą się dyskutuje... ? .
Ciekawym jestem jak byś ten tekst traktowała GDYBY TA pani zabrała TOBIE męża i ojca Waszych dzieci i zastała byś sama Tu w NORGE NA LODZIE...!!! ..

WIEM ...wiem ..białe rękawiczki i dwulicowość bo mnie to nie dotyczy....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
gabriel napisał:
giovi2 napisał:

ŻENUJĄCO...
bo napisałem prawdę bez owijania w bibułkę... ,
czy żenująco że nad tym tekstem przeszedlem wzrokiem tak jak by go nie było...??? .
Bo czyż z ewidentną prawdą się dyskutuje... ? .
Ciekawym jestem jak byś ten tekst traktowała GDYBY TA pani zabrała TOBIE męża i ojca Waszych dzieci i zastała byś sama Tu w NORGE NA LODZIE...!!! ..

WIEM ...wiem ..białe rękawiczki i dwulicowość bo mnie to nie dotyczy....

Sam zaznaczyłeś że ta dziewczyna nic o sobie nie napisała, więc chyba jest to tylko i wyłącznie Twoja prawda.
Czy to tez był test na spostrzegawczość??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Grzes203 napisał:
[quote]gabriel napisał:

Sam zaznaczyłeś że ta dziewczyna nic o sobie nie napisała, więc chyba jest to tylko i wyłącznie Twoja prawda.
Czy to tez był test na spostrzegawczość??

To z Twoją spostrzegawczością jest coś nie tak...jak wyjmujesz cytat z całego zdania który osobno faktycznie znaczy całkiem co innego niż w pełnym zdaniu napisanym prze zemnie ...
Czyżbyś studiował erystykę...?...
WEŹ zacytuj całe zdanie i następnie dyskutuj... ja nie jestem ratlerkiem z byłego pegeeru...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Wybacz że posłużyłem się Twoją taktyką, wycinania wypowiedzi z kontekstu i dopisywania nieistniejących faktów.
Do tej pory raczej dobrze czytało mi się Twoje wypowiedzi, ale dziś chyba trochę rozkojarzony jesteś i trochę się gubisz.
Czekam z niecierpliwością na Twą ocenę mojej skromnej osoby, jak to zawsze czynisz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok